SCHOONMAAKMACHINE

 • Schoonmaakmiddelen chemie
 • Schoonmaakhulpmiddelen
 • Schoonmaakmachines

  Hardij.nl levert vloerreinigingsmachines van top kwaliteit zoals schrobmachines, boenmachines, schrobboenmachines, tapijtreinigers, veegmachines, industriestofzuigers, werkplaatsstofzuigers, stofzuigers, fijnstofzuigers, waterzuigers, extractiezuigers, eenschijfsmachines, reinigingsmachines
  Hardij levert uitsluitend de betere reinigingsmachines voor professioneel gebruik in kantoren, winkels, verpleeginrichtingen, verzorgingstehuizen, horeca, fabrieken en werkplaatsen.
  Ook de toebehoren zoals stofzuigerkits, stofzuigerzakken, stofzuigerslangen, stofzuigerbuizen, stofzuigermond en adapters levert Hardij.
  In het programma van Hardij zit met name de schoonmaakmachines en bijbehorende schoonmaaksupplies van Numatic. Het programma is onderverdeeld in Cleancare Numatic, Floorcare Numatic, Servocare Numatic, en de Veegmachines van Haaga.
  Hardij levert schoonmaakmachines voor kleine (enkele vierkante meters) en grote oppervlakten (honderden vierkante meters bijv. horecazalen winkelcentra sportcentra).


  Goedkoop is het om handmatig te reinigen maar dit kost veel tijd en vergt grote inspanning.
  Professionele schoonmakers kiezen voor machinale reiniging om het reinigen makkelijker en sneller te laten gebeuren.
  Professionele schoonmaakmachines voor natte en droge reiniging, vlekken verwijderen en onderhoud, verzorging, bescherming, lichte beschadigingen, slijtageplekken van al uw vloeren online kopen bij Hardij.nl: poetsmachines voor kantoren werkplaatsen winkelcentra.
  Soorten vloeren om te reinigen: siergrindvloeren, marmerquartzvloeren, mortelvloeren, Epoxy Bedrijfsvloeren, betonvloeren, gecoate vloeren, ongecoate vloeren, natuursteen vloeren.

  SCHOONMAAKMACHINES

  • Stofzuiger voor het opzuigen van stof en stofdeeltjes.

  • Waterstofzuiger of waterzuiger voor het opzuigen van stof en met een aanpassing opzuigen van water.

  • Extractiemachine of tapijtreinigers worden gebruikt om water eventueel met reinigingsmiddel op tapijt of bekleding te sproeien en vervolgens op te zuigen uit het tapijt of bekleding. Toepasbaar in het bijzonder in de horeca en voor autobekleding.

  • IndustriŽle Stofzuiger voor intensief gebruik, ongebruikelijk vuil en fijnstof op te zuigen.

  • Boenmachine / eenschijfsmachine / schrobmachine schrobben of vuil verwijderen van de vloer en/of het boenen of in de was zetten van vloeren. Hiervoor gebruikt men zowel losse borstels als pads.

   Borstels zijn geschikt om te schrobben. Pads zijn geschikt om zowel te schrobben als te boenen.

  • Schrobzuigmachine schrobben van de vloer en direct het vuile water op te zuigen in de watertanks.

  • Veegmachine, gemaakt om vuil sneller bij elkaar en op te vegen. Ook voor grof vuil zoals blikjes en bekertjes.

  • Stoomreinigers zijn machines die water omzetten in stoom voor het verwijderen van zeer hardnekkig vuilNb een extractiemachine sproeimachine is een schoonmaakmachine voor het reinigen van vloerbedekking. kan water zuigen en vloeistof sproeien. Over het algemeen wordt deze schoonmaakmachine gebruikt voor reinigen van tapijt en bekleding.
De manier om tapijten grondig te reinigen is dieptereiniging door middel van sproei-extractie. Het verlengt de levensduur van tapijten omdat het diepzittende vuil verwijderd wordt zonder kans op beschadigen van het tapijt.
Copyright: © Hardy RT groothandel in schoonmaakartikelen www.hardij.nl